Dit is de vierde video (in het Engels met Duitse ondertiteling) in de serie webinar´s van Maharishi Ayurveda Europe. De voeding, de juiste keuze en bereiding van voedsel, speelt een belangrijke rol in Ayurveda. In het ideale geval komen al de zes in Ayurveda bekende smaken in iedere maaltijd voor. De zes smaken in Ayurveda zijn: zoet, zuur, zout, bitter, scherp en wrang. In deze webinar wordt ingegaan op hoe deze smaken de dosha´s beinvloeden. en waarom het zo belangrijk is dat al deze smaken in een maaltijd voorkomen. Deze webinarserie wordt gegeven door Dr. Richa Shrivastava en Vaidya Dr. Saurabh Sharma, experts op het gebied van Maharishi Ayurveda
Reeds verschenen in deze serie:
Meer informatie over Maharishi Ayurveda: Maharishi AyurVeda Gezondheidscentrum (te Lelystad) En natuurlijk op onze website: categorie: Ayurveda Comments are closed.
|
Over deze blogDeze pagina wordt onderhouden door de redactie van het Sidhadorpnieuws. En is een aanvulling op het maandblad: Sidhadorpnieuws Categorieën
Alles
|