Vredeswijk 

VIERING ONDERTEKENING INTENTIEOVEREENKOMST
Presentatie van de volgende stappen voor realisatie

Vrijdagmiddag 25 november vindt de officiŽle ondertekening plaats van de intentieovereenkomst tussen stichting Vredeswijk en de gemeente Lelystad. Het zal een feestelijk gebeuren worden, waarbij ook de regionale en landelijke pers is uitgenodigd.

Graag willen wij deze mijlpaal ook samen met jou vieren en nodigen je uit om op vrijdag 25 november om 20:00 uur in de koepel aanwezig te zijn.

• Raymond Slot zal de stichting voorstellen die als initiatiefnemer optreedt voor realisatie van de Vredeswijk en ons verslag doen van de dingen die tot nu toe zijn bereikt.
• Architect Alberto CastaŮo zal een presentatie geven over de bijzondere kwaliteiten van de lotusmandala die hij heeft gebruikt als basis voor het stedenbouwkundig ontwerp van de Vredeswijk.
• Ger Lieve zal ons laten zien wat de volgende stappen zijn voor realisatie van de Vredeswijk.

Er is een geweldige respons geweest op de oproep zich aan te melden als belangstellende voor het wonen in de Vredeswijk. Inmiddels hebben we 117 belangstellenden op onze lijst staan. En nog dagelijks komen er aanmeldingen bij. Dat is een fantastische steun in de rug voor het nemen van de volgende stappen voor realisatie van ons doel: Wonen in een huis dat is gebouwd in overeenstemming met de natuurwetten, voor onze gezondheid, welzijn en succes.

Wij hopen je op 25 november om 20:00 uur te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet,
Raymond Slot