2016

Cursussen in het Sidhadorp


Landelijk cursusoverzicht 2016
in het Sidhadorp in Lelystad


“To enjoy the ocean of love, we have to improve the magnitude of our hearts and gain the depth of an ocean, unfathomable and full” - Maharishi –

Op de drempel van het komende jaar 2016 is het een groot genoegen het WPA-programma voor dit nieuwe jaar aan te kondigen! Daarnaast willen we elke 2de zaterdag van de maand een Nationale Coherentiedag aanbieden, die bedoeld is om meer mensen bij het programma te betrekken en om ook extra te mediteren! Ook de mediterenden ... (lees verder...)

 

Sidhadorp Nieuws
 sidhadorp/download/sidhadorp-nieuws/sdn-2016-1-2.pdf sidhadorp/download/sidhadorp-nieuws/sdn-2016-1-2-bijlage.pdf   
     
     
     
     
     

2011

  

Intentieovereenkomst Vredeswijk met gemeente Lelystad

Vrijdagmiddag 25 november 2011 vindt de officiële ondertekening plaats van de intentieovereenkomst tussen stichting Vredeswijk en de gemeente Lelystad. Het zal een feestelijk gebeuren worden, waarbij ook de regionale en landelijke pers is uitgenodigd. Graag willen wij deze mijlpaal ook samen met jou vieren en nodigen je uit om op vrijdag 25 november om 20:00 uur in de koepel aanwezig te zijn. (lees verder...)

Publiciteit rondom nieuwe Vredeswijk

Op 25 november 2011 ondertekende de Gemeente Lelystad de intentieovereenkomst om tot de bouw van de nieuwe Vredeswijk te komen. Hieronder een overzicht van de publiciteit rondom de Vredeswijk Lelystad... (lees verder...)

Artikel in FNV Woondiensten magazine

Het magazine van FNV Woondiensten Plein schreef een leuk artikel en interview met interim woningbouwdirecteur Ger Lieve.  (lees verder...)